ویزای تجاری آلمان
ویزای تجاری آلمان
اگر قصد سفر به آلمان را برای شروع کسب و کار جدید دارید، قدم اول دریافت ویزای تجاری آلمان است. ویزای شینگن چهار نوع است که هر کدام تعداد دفعات مجاز ورود و تعداد روزهای مجاز اقامت مشخص دارند. برای شما که میخواهید ویزای تجاری آلمان را دریافت کنید، نوع C ارائه خواهد شد. این ویزا مختص کسانی است که منفعت بیشتری برای کشور آلمان دارند و این کشور علاقهی بیشتری به پذیرش این افراد نسبت به افرادی که تنها به قصد سیاحت میخواهند وارد آلمان شوند، دارد. در این ویزا شما مجاز به ورود و اقامت بیشتری نسبت به ویزای کوتاهمدت مسافرتی دارید. کسانی که به قصد تجارت و یا استخدام در شرکت آلمانی خواهان گرفتن ویزای تجاری آلمان هستند، درخواست آنها با توجه به هدفشان در سه نوع زیر بررسی میشود.
[caption id="attachment_3112" align="aligncenter" width="780"] ویزای تجاری آلمان[/caption]بدون شک برای شروع تجارت در کشوری دیگر و اخذ ویزای تجاری آن مستلزم داشتن اطلاعاتی از وضعیت اقتصادی، سیاسی و فرهنگ آن کشور است هستیم. برای اخذ ویزای تجاری آلمان، شناخت کشور آلمان میتواند شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند. برای سفر به آلمان و شروع کار در این کشور قبل از هر چیزی باید مدارک خود را کامل کرده و نسبت به اخذ ویزای تجاری آلمان اقدام نمایید.
آلمان
آلمان کشوری در قارهی اروپا با هشتاد و دو میلیون جمعیت بوده و یکی از زیباترین کشورهای این قاره به شمار میآید. برلین، پایتخت آلمان پرجمعیتترین و بزرگترین شهر آلمان است. زبان این کشور آلمانی و پول رایج آن یورو است. با سفر به این کشور در میان جنگلهای وسیع و رشته کوههایش گم میشوید. آب و هوای این کشور معتدل اقیانوسی است. طبیعت زیبا و آب و هوای مناسب آلمان همگان را برای بازدید از این کشور تشویق میکند. به همین دلیل است که سفارت آلمان یکی از شلوغترین سفارتها برای رزرو وقت سفارت آلمان است.
روزانه افراد زیادی به این سفارت خانه با هدفهای مختلف مراجعه و تقاضای ویزای آلمان را دارند. برخی برای تفریح، عدهای برای تحصیل و برخی دیگر برای تجارت در آلمان تقاضای ویزا میکنند. اگر شما هم جزء افرادی هستید که قصد اخذ ویزای آلمان را دارید اما هنوز نمیدانید باید از کجا شروع کنید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید. ما شما را با سیاست، اقتصاد و... آلمان آشنا میکنیم و مراحل اخذ ویزای تجاری آلمان را به شما خواهیم گفت پس لطفاً صبور باشید.
[caption id="attachment_3107" align="aligncenter" width="780"] آلمان[/caption]اقتصاد آلمان
آلمان یکی از قدرتمندترین کشورها از نظر اقتصادی است. به طوری که طبق بررسی های سال 2005 سومین کشور از لحاظ صنعت و اقتصاد شناخته شد. همچنین از نظر صادرات به خارج از کشور مقام اول جهان را دارد. بیش تر شرکت های آلمانی یک سوم درآمد خود را از صادرات به خارج از کشور تأمین می کنند. به دلیل رشد منفی جمعیت در آلمان، این کشور با رویی گشاده از مهاجران استقبال می کند. پس اگر خواهان اخذ ویزای تجاری آلمان هستید از این نظر مشکلی شما را تهدید نمی کند.
[caption id="attachment_3108" align="aligncenter" width="780"] اقتصاد آلمان[/caption]سیاست آلمان
آلمان دارای شانزده ایالت است که ایالتها در برخی از موارد به طور مستقل میتوانند تصمیم بگیرند. ایران و آلمان از پانصد سال پیش با یکدیگر روابط سیاسی و اقتصادی داشتند و آلمان یکی از مهمترین شرکای اقتصادی ایران در اروپا بوده و هست. همه ساله ایرانیان زیادی با هدف تجارت، تحصیل و تفریح به آلمان سفر میکنند. اگر شما هم تمایل دارید در آلمان مشغول تجارت شوید یا به قصد کار در شرکت آلمانی به این کشور سفر کنید، در ادامه مطالب ما را با انواع ویزای تجاری آلمان و مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری آلمان آشنا خواهیم کرد.
[caption id="attachment_3109" align="aligncenter" width="780"] سیاست آلمان[/caption]ویزای شینگن آلمان
ویزای شینگن برای کسانیست که بنا به دلایلی از جمله تحصیل، کار، تفریح و... به کشورهای محدوده ی شینگن وارد می شوند در صورتیکه ساکن کشورهایی به جز کشورهای محدوده ی شینگن هستند. ویزای شینگن تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز دارد. در صورت اتمام تاریخ اعتبار ویزا، ویزای شما باطل می شود حتی اگر تعداد روزهای مجاز اقامت شما باقی مانده باشد. علاوه بر تاریخ اعتبار و تعداد روزهای مجاز، تعداد دفعات مجاز ورود به محدوده ی شینگن در ویزا با یک کد، مشخص می شود. کد 1،2 و... تعداد دفعات مجاز ورود به کشور محدوده را مشخص می کند. برای مثال اگر کد نوشته شده یک باشد به این معنی است که شما تنها یک بار مجاز به ورود به محدوده ی شینگن را دارید. آلمان نیز جزء محدوده ی شینگن است و برای ورود به این کشور حتماً باید نسبت به اخذ ویزای شینگن آلمان اقدام نمود که به اختصار به آن ویزای آلمان می گویند.
[caption id="attachment_3110" align="aligncenter" width="780"] ویزای شینگن آلمان[/caption]انواع ویزای تجاری آلمان
کسانی که قصد سفر به آلمان را دارند، در روز مصاحبه باید یکی از موارد زیر را برای اخذ ویزای تجاری آلمان عنوان کنند.
مورد اول: اگر قصد دارید بعد از وارد شدن به آلمان کارآفرینی کنید، سؤالاتی برای دادن ویزای تجاری آلمان از شما خواهد شد. به عنوان مثال از شما می پرسند اگر قصد راه اندازی کسب و کار دارید، چند نفر را استخدام خواهید کرد یا نحوه ی پرداخت مالیات چگونه خواهد بود. اگر جواب های شما قانع کننده بود می توانید خوشبین باشید که ویزای تجاری آلمان را دریافت خواهید کرد.
مورد دوم: درباره ی وضع مالی شما سؤالاتی پرسیده می شود که برای این منظور پرینت حساب مالیتان را روز مصاحبه همراه خود ببرید.
مورد سوم: این مورد حالتی است که فرد می خواهد در شرکتی آلمانی مشغول به کار شود در این صورت نامه نگاری های لازم بین ایران و آلمان انحام می شود و در صورت قبول شرایط شما توسط شرکت آلمانی و سفارت خانه شما ویزای تجاری آلمان را دریافت خواهید کرد.
[caption id="attachment_3112" align="aligncenter" width="780"] انواع ویزای تجاری آلمان[/caption]مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری آلمان
برای دریافت ویزای تجاری آلمان اول باید به صورت اینترنتی جهت مصاحبه در سایت سفارت خانه ثبت نام کنید. سپس با دریافت فرم های مربوطه و کامل کردن آن ها با مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای آلمان در روز مشخص تعیین شده توسط سفارت خانه در آن جا حاضر شوید. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری آلمان در زیر آورده شده است.
- فرم کامل شده ویزای تجاری آلمان
- دو عکس در فرم پاسپورت
- پاسپورت معتبر
- کپی از صفحه اول پاسپورت و صفحاتی که دارای مهر شینگن باشد.
- گردش حساب بانکی سه ماه اخیر
- دعوت نامه از پارتنر تجاری خود در آلمان
- جزئیات برنامه و نشست تجاری (اگر اقامت شما در آلمان از ۳۰ روز بیشتر باشد).
- بیمه مسافرتی که حداقل تا سقف ۳۰ هزار یورو را پوشش دهد.
- رفرنس تجاری
- کاورینگ لترر (covering letter) از کمپانی محل کار خود با جزیئات کامل برنامه سفر
- رزرو پرواز
- محل اقامت شما در تمامی مدت سفر شما باید کاملاً مشخص باشد.
- گواهی ثبت شرکت مانند روزنامه رسمی
- وضعیت مدنی شما، گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان و در صورت فوت همسر، گواهی فوت وی
- گواهی استطاعت مال
سفارت آلمان در ایران
جدیدترین و سریع ترین روش برای گرفتن وقت سفارت آلمان، اقدام از طریق آژانس ها می باشد. بعد از این که درخواست شما به صورت آنلاین ثبت شد با شما تماس گرفته شده و زمان دعوت شما به مصاحبه را اطلاع خواهند داد. در فصل تابستان به علت شلوغی سفارت خانه ممکن است شما را دیرتر دعوت کنند. اما بعد از انجام مصاجبه ی حداکثر تا 14 روز کاری ویزای شما آماده خواهد بود. سفارتخانه آلمان در ایران در تهران، خیابان فردوسی قرار دارد.
[caption id="attachment_3113" align="aligncenter" width="780"] سفارت آلمان در ایران[/caption]