غذاهای فرانسه
غذاهای فرانسه
دلیل اصلی شهرت غذاهای فرانسه در جهان، عطر و طعم کم نظیر آنها می باشد. ترکیبات ساده به همراه طعم دهنده های طبیعی فرانسوی، مواد اصلی غذاهای سنتی فرانسه می باشند. برای اینکه بتوانید طعم غذاهای فرانسه را به درستی درک نمایید، لازم است حتما یک بار آنها را امتحان نمایید. در ادامه با غذاهای فرانسه بیشتر آشنا خواهید شد.
معرفی فرانسه و غذاهای آن
مزه های خاص و ظاهر یک غذا عالی را می توان از ویژگی های اصلی غذاهای فرانسه دانست. مردم فرانسه به غذای خود اهمیت زیادی می دهند و معمولا در کنار افراد خانواده یا دوستان خود و با آرامش خاصی غذا می خورند. استفاده از سبزیجات و سس های خاص را می توان از ارکان اصلی به کار رفته در پخت غذاهای فرانسه دانست. در زمینه غذا، فرانسه با پنیر و نوشیدنی خاص خود معروف شده است که این موارد حتی در مهمانی های غیر رسمی نیز از مهمات می باشند. مثالی که می تواند برای شما جالب باشد، سفارش یک بشقاب بزرگ پنیری نیمه خشک، نرم و آبی می باشد که پس از غذای اصلی و قبل از دسرها سرو خواهد شد.
تنوع در میان غذاهای فرانسه به قدری زیاد می باشد که به راحتی می توان برای هر نوع سلیقه غذایی مناسب پیدا کرد. برخی دستور پخت های این غذاها راحت است و به سادگی می توانید در خانه تهیه نمایید، اما توصیه ما تست نمودن این غذاها در یکی از رستوران های فرانسه می باشد تا با طعم اصلی آنها آشنا شوید. سرآشپزهای بسیار ماهر فرانسوی با دقت و ظرافت ویژه خود این غذاها را به بهترین نحو ممکن طبخ می کنند که هر جایی نمی توان مشابه آن را امتحان نمایید. در ضمن در سال 2010، غذاهای فرانسه نیز به میراث جهانی معنوی و فرهنگی یونسکو افزوده شد. برخی از غذاهای بسیار معروف فرانسه شامل: فلامیش، سوپ پیاز، بوف بورگونیون، راتاتوی، خوراک اردک و غیره می باشند.
سوپ پیاز در میان غذاهای فرانسه
این غذا که یکی از غذاهای سنتی فرانسه می باشد، در اصل غذایی رومی می باشد که به کشور فرانسه به ارث رسیده است. سوپ پیاز، غذایی مناسبی برای اقشار ضعیف جامعه به شمار می آمده است که شامل 2 جزء اصلی پنیر آب شده و نان تست برشته می باشد که در کنار غذای اصلی یعنی سوپ پیاز سرو می شوند. همراه بودن این 2 مورد با سوپ پیاز، علاوه بر خوشمزه تر کردن آن، به زیبا کردن ظاهر این غذا نیز کمک می کنند. اجزای اصلی سوپ پیاز در مین غذاهای فرانسه، پنیر، نان تست برشته، پیاز و آب گوشت می باشد. علاوه بر این، گاهی در هنگام پخت به سوپ پیاز نوشیدنی Brandy نیز افزوده که مزه آن را خاص تر می نماید. تخم مرغ و آرد نیز از مواردی می باشند که می توان برای غلیظ تر کردن این غذای لذیذ استفاده نمود.
[caption id="attachment_256" align="aligncenter" width="780"] سوپ پیاز در میان غذاهای فرانسه[/caption]کوک او ون در میان غذاهای فرانسه
این مورد یکی از غذاهای فرانسه بسیار معروف است که توسط جولیا چایلد و کتابش به شهرت رسیده است. کوک او ون که طبخ آسانی دارد، بیشتر برای مهمانی های رسمی مناسب می باشد. این غذا که طعم خاصی دارد و روش طبخ آن نیز منحصر به فرد است، برای پخت آن مرغ برشته شده، قارچ، سیر و پیاز، گوشت قرمز و نوشیدنی Brandy را استفاده می کنند. علاوه بر مرغ، می توان از گوشت خروس و پرنده های دیگر نیز استفاده کرد. در ضمن با توجه به مناطق مختلف فرانسه، این غذا به همراه نوشیدنی های مختلف سرو خواهد شد.
[caption id="attachment_257" align="aligncenter" width="780"] کوک او ون در میان غذاهای فرانسه[/caption]بوف بورگونیون در میان غذاهای فرانسه
این مورد هم یکی از غذاهای سنتی فرانسه به شمار می آید که در سرتاسر دنیا طرفداران ویژه خود را پیدا کرده است. آب گوشت و چاشنی مخصوص، گوشت پخته، سیر، پیاز گرد، قارچ و سبزی تازه از اجزای به کار رفته در پخت این غذا می باشند. برای پخت این غذا حدود 2 روز زمان لازم می باشد تا گوشت آن پخته شود، در نتیجه طبخ این غذا کمی سخت بوده و نیاز به مهارت دارد. در مناطق مختلف فرانسه، برای طبخ بوف بورگونیون از روش های مختلفی استفاده می شود. نکته جالب در مورد این غذا این است که در جشن آگوست در Burgundy آن را به عنوان غذای خاص سرو می نمایند.
[caption id="attachment_258" align="aligncenter" width="780"] بوف بورگونیون در میان غذاهای فرانسه[/caption]خوراک اردک در میان غذاهای فرانسه
خوراک اردک و یا کانفی دو کانار را می توان به عنوان یکی از غذاهای فرانسه که بسیار خوشمزه و خاص است معرفی کرد. این غذا که در بیشتر موارد برای مجالس و مهمانی های رسمی سرو می گردد، با حرارت ملایم و فرایندی خاص پخته خواهد شد که سنت درست پخت این غذای لذیذ نیز همین مورد می باشد. قبل از پخت خوراک اردک، باید آن را به مدت 35 تا 40 ساعت در سیر، نمک و آویشن بخوابانید و پس از گذشت این زمان در دمای بسیار ملایم تنها با روغن خود گوشت پخته شود. سرو سیب زمینی برشته شده در کنار این غذا می توان طعم آن را بهتر نماید. این غذا در تمام دنیا شهرت دارد که با توجه به هر منطقه روش پخت آن کمی فرق می کند اما در نهایت دارای طعم بسار لذیذی نیز می باشد.
[caption id="attachment_259" align="aligncenter" width="780"] خوراک اردک در میان غذاهای فرانسه[/caption]